Maksimirska 282, Zagreb

Mapa weba

Nautika

Godine 2000. proširili smo svoje poslovno područje kroz osnivanje tvrtke Baotić Yachting GmbH te od tada uspješno poslujemo u nautičkom sektoru. Sa četiri prodajna ureda, dvije servisne baze, čarter uredom i dvije vlastite marine, Baotić grupacija je jedan od najvećih i najkompetentnijih ponuđača nautičkih usluga.

Ključne točke naše poduzetničke aktivnosti na koje smo osobito ponosni su projekti obiju naših marina - Marina Baotić i Marina Veli Rat.

Marina Baotić u Segetu Donjem pruža jedinstveni nautički doživljaj u mediteranskom okruženju, po pristupačnim cijenama vezova i uz uslugu koja je na visokoj razini standardiziranosti i kvalitete, uz konstantnu nadopunu i kvalitativno poboljšanje.

Marina Veli Rat smještena je na najsjevernijoj točki Dugog otoka, u uvali Pantera. Povoljni vezovi, netaknuta priroda i mir, daleko od svakodnevne vreve su ono što karakterizira Marinu Veli Rat.

Marina Baotić

Marina Baotić

Jedna od najmodernijih marina na Jadranu

Nautički centar Trogir d.o.o.

Maksimirska 282, Zagreb

Marina Baotić
Konacvine 15, 21218 Seget Donji

tel: 021 798 182
email: reception@marinabaotic.com

Na idiličnoj lokaciji, u centralnom dijelu hrvatske obale, u Segetu Donjem, smještena je Marina Baotić. Marina broji 500 vezova na moru i kopnu, izgrađena je na najvišim tehničkikim i ekološkim standardima čime je i dobila epitet jedne od najmodernijih marina u Hrvatskoj.

Na jednom mjestu možete pronaći cijelu paletu nautičkih i pratećih usluga, a lokacija u blizini splitskog aerodroma (samo 8 minuta vožnje) i na čvorištu nautičkih putova, čini Marinu Baotić idealnim izborom u potrazi za nautičkim partnerom na Jadranu.

Marina Baotić Trogir, Seget Donji
Baotić grupa, gastronomija
Baotić grupa, Prizma Art doo

Gastronomija

Bogata ponuda jela i pića - dva restorana, koktel bar, trgovine i vinoteka

Prizma Art d.o.o.

Mandlova 1, 10000 Zagreb

Gastronomija:
Don Petra Špike 2a, 21218 Seget Donji

tel: 021 798 182
email: reception@marinabaotic.com

Trgovine:
Don Petra Špike 2a, 21218 Seget Donji

U sklopu Marine baotić, na atraktivnoj lokaciji uz more, nalazi se restoran Yachtclub. Dizajn interijera restorana na skladan način povezuje elemente modernog i tradicionalnog, dok prostrana vanjska terasa uz more i bazen jamči poseban gatronomki užitak.

Osim dvije trgovine i prodavaonice vina, gostima marineje na rapsolaganju i pizzeria Casa Mia koja se nalazi na jedinstvenoj lokaciji s direktnim pogledom na more. Uz restoran i pizzeriu, umarini se nalazi i Glorijet lounge bar, koji je poznat po svojoj opuštajućoj atmosferi, velikom izboru vrhunski pripravljenih koktela, a osobit šarm daje mu susretljivo i uvijek dobro raspoloženo osoblje.

Restaurant Yachtclub, Marina Baotić, Seget Donji, Trogir
Pizzeria Casa Mia, Marina Baotić, Seget Donji, Trogir
Glorijet coctails, Marina Baotić, Seget Donji, Trogir
crossmenuchevron-down