Maksimirska 282, Zagreb

Mapa weba

Limarija i lakirnica

Popravak karoserije i lakiranje automobila su poslovi koji zahtijevaju iskustvo, strpljenje i preciznost kako bi se osigurala kvalitetna usluga. Loše obavljen posao može samo uzrokovati više štete nego koristi, stoga je izuzetno važno izabrati stručne profesionalce koji će osigurati vrhunsku uslugu.

Samo ovlašteni servisi Vam mogu pružiti brojne prednosti koje dolaze uz stručne majstore, inovativne metode rada i originalne dijelove.

Kod nas, sve usluge se obavljaju na jednom mjestu. Od procjene štete i komunikacije sa osiguravajućim kućama do nabavke svih potrebnih dijelova, limarskih popravaka, bojanja i lakiranja. Pružamo Vam kompletnu uslugu.

Uz to, koristimo samo najkvalitetnije boje i lakove kako bismo vašem automobilu vratili izvorno stanje.
Naš tim je posvećen pružanju vrhunske usluge i zadovoljstva klijentima, stoga se možete pouzdati u nas da ćemo Vam pružiti izvrsnu uslugu popravka karoserije i lakiranja automobila.

Pravilno održavanje karoserije nije samo estetsko pitanje, već igra ključnu ulogu u zaštiti vašeg vozila od vanjskih utjecaja, stoga je iznimno važno ne zanemariti ovaj aspekt redovnog održavanja automobila.

KONTAKTI RADNO VRIJEME

Radno vrijeme: Pon - Pet: 08:00 - 16:00 Sub: 08:00 - 13:00 Ned: zatvoreno

Servis za vozila

U našem servisu obavljamo sve vrste popravaka i nudimo potpunu brigu za Vaše vozilo.
ODABERITE USLUGU SERVISA

Naš tim

Upoznajte naš prodajni i servisni tim i pronađite kontakt koji Vam može pomoći.
UPOZNAJTE NAS
envelopephone-handsetcrossmenuchevron-down