Maksimirska 282, Zagreb

Mapa weba

Grupa Baotić

Utemeljeno 1981. godine

Nautika

Godine 2000. proširili smo svoje poslovno područje kroz osnivanje tvrtke Baotić Yachting GmbH te od tada uspješno poslujemo u nautičkom sektoru. Sa četiri prodajna ureda, dvije servisne baze, čarter uredom i dvije vlastite marine, Baotić grupacija je jedan od najvećih i najkompetentnijih ponuđača nautičkih usluga.

Ključne točke naše poduzetničke aktivnosti na koje smo osobito ponosni su projekti obiju naših marina - Marina Baotić i Marina Veli Rat. Marina Baotić u Segetu Donjem pruža jedinstveni nautički doživljaj u mediteranskom okruženju, po pristupačnim cijenama vezova i uz uslugu koja je na visokoj razini standardiziranosti i kvalitete, uz konstantnu nadopunu i kvalitativno poboljšanje.

Marina Veli Rat smještena je na najsjevernijoj točki Dugog otoka, u uvali Pantera. Povoljni vezovi, netaknuta priroda i mir, daleko od svakodnevne vreve su ono što karakterizira Marinu Veli Rat.

Automobili i osiguranja

1990. godine grupa Baotić dolazi u Hrvatsku i u periodu od 1995. do danas postaje ovlašteni zastupnik za Renault, Volvo, Dacia i Nissan vozila. Poslovnicentar Grupe Baotić u Zagrebu prostire se na višeod 40000 m² prostora.

Danas zauzima jedno od vodećih mjesta na hrvatskom tržištu u prodaji i održavanju navedenih marki vozila. Moderni prodajno-servisni centar prostire se na više od 8000 m² prostora, te zapošljava više od 150 djelatnika. U sklopu Grupe Baotić nalaze se isalon rabljenih vozila, Baotić Premium vozila, PRO+centar za poslovne korisnike te prodaja rezervnihdjelova.

Uz prodajno servisnu mrežu za gore navedene marke automobila poslovni centar Grupe Baotić nudiusluge stanice za tehnički pregled, dvije agencije za prodaju osiguranja te automatske autopraonice.

Nekretnine

Jedno od područja djelovanja Grupe Baotić je izgradnja, prodaja i iznajmljivanje nekretnina. Posebno se ističe recentni projekt turističkog naselja (godina izgradnje: 2017./2018.) u Segetu Donjem, udaljenog samo 10 minuta vožnje od međunarodne Zračne luke Split i samo 5 minuta od grada Trogira.

Novootvorene luksuzne vile sastoje se od 6 moderno opremljenih smještajnih jedinica s vlastitim bazenima, garažama i vanjskim parkirnim mjestima te recepcijom. Projekt je izgrađen prema najvišim europskim standardima na mirnoj lokaciji s jedinstvenim pogledom na more.

Energija

Jedno od područja djelovanja Grupe Baotić je izgradnja, prodaja i iznajmljivanje nekretnina. Posebno se ističe recentni projekt turističkog naselja (godina izgradnje: 2017./2018.) u Segetu Donjem, udaljenog samo 10 minuta vožnje od međunarodne Zračne luke Split i samo 5 minuta od grada Trogira. Novootvorene luksuzne vile sastoje se od 6 moderno opremljenih smještajnih jedinica s vlastitim bazenima, garažama i vanjskim parkirnim mjestima te recepcijom. Projekt je izgrađen prema najvišim europskim standardima na mirnoj lokaciji s jedinstvenim pogledom na more.

Lokacije grupe Baotić

Njemačka

Frankfurt am/M
Grupa Baotić, lokacije Njemačka

Hrvatska

Zagreb
Seget Donji / Trogir
Biograd na MOru
Veli Rat
Grupa Baotić, lokacije Hrvatska
crossmenuchevron-down