VOLVO SERVISNI CENTAR

volvo-servis-1
volvo-servis-2
volvo-servis-3
previous arrow
next arrow

Servisna ponuda

Još bezbrižnija vožnja za samo 230 kn

U ovlaštenom Volvo servisu temeljito poznajemo vaše vozilo. Zato možemo kao stručnjaci provjeriti njegovo stanje i omogućiti mu sve što treba kako bi i dalje radio savršeno.

U aktualnoj akcijskoj ponudi za samo 230 kn nudimo vam posebno prilagođen servis u okviru kojeg vozilo najprije operemo, potom mu provjerimo ispušni sustav, dijelove ovjesa i druge bitne komponente. Provjeravamo postojanje oštećenja ili ogrebotina na karoseriji, pokrov motora, vjetrobransko staklo i pragovi, kao i gumene dijelove na motoru te naplatke i gume. Continue Reading

Saznaj više

Paketi redovnog održavanja za vozila starija od 4 godina

Želimo da se Vaš Volvo još dugo vozi i da odlično radi godinu za godinom, kilometar za kilometrom. Da bismo Vam omogućili bezbrižnu vožnju punu užitka, u našem ovlaštenom servisu dajemo kupcima vozila starih od 4 do 8 godina popust od 15% i kupcima vozila starijih od 8 godina popust od 25%, na dijelove i uslugu redovnog održavanja vozila. Naša Volvo radionica koristi originalne Volvo dijelove, jedinstvene Volvo metode i nudi besplatna ažuriranja programske opreme koja čine Vaše Volvo vozilo svaki put još boljim. Continue Reading

Saznaj više

Vaš Volvo kao i prvog dana

Popravak karoserije i lakiranje automobila posao je koji zahtijeva iskustvo, strpljenje i preciznost u radu. Loše obavljeni posao napravit će samo više štete nego koristi.
Višestruke prednosti koje pružaju stručni majstori, inovativne metode rada i originalne dijelove možete dobiti samo u ovlaštenom servisu.
U našem ovlaštenom Volvo servisu sve usluge obavljate na jednom mjestu od procjene štete, komunikacije sa osiguravajućim kućama, nabavke svih potrebnih dijelova, limarskih popravaka, bojanja i lakiranja.
Continue Reading

Saznaj više

Zašto posjetiti ovlašteni Volvo servis?

Višestruke prednosti koje pružaju stručni mehaničari, inovativne metode rada marke Volvo i originalne zamjenske dijelove možete dobiti samo u ovlaštenom Volvo servisu. Tu Vam osiguravamo vrhunske i personalizirane usluge: specijalizirani stručnjaci u najkraćem mogućem roku popravljaju Vaš Volvo, a uz to Vam je u svakom trenutku dostupan Vaš osobni servisni savjetnik koji Vas može neposredno i detaljno posavjetovati o Vašem vozilu. Prilikom svakog Vašeg posjeta s Vašim se Volvom povezujemo preko VIDA programa koji stvara kontrolni popis provjera ovisno o prevezenim kilometrima. U skladu s… Continue Reading

Saznaj više

Upit za rezervaciju termina

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY

Radno vrijeme servisa


VOLVO
Pon - Pet: 08:00 - 16:00
Subota: 08:00 - 13:00

t:+385 1 290 0037
e: servis@volvo-acb.hr


Davor Babara

Voditelj postprodaje


tel.: +385 (1) 2900 064
email: dbabara@volvo-acb.hr

Karlo Lulić
Servisni savjetnik


tel.: +385 (1) 2900 037
email: servis@volvo-acb.hr

Centar za rabljena vozila

Iz naše bogate ponude rabljenih, demo i testnih vozila odaberite svog favorita. Vršimo procjenu i otkup Vašeg rabljenog automobila.

TRADICIJA, KVALITETA, POUZDANOST

Limarija i Lakirnica

Nudimo uslugu limarsko lakirerskih radova za sve vrste vozila.

BAOTIĆ d.d.

GRUPA BAOTIĆ

Maksimirska cesta 282

10040 Zagreb

OIB: 64453957424

tel: +385 1 2900 111

Društvene mreže: